Hamilton Treff Grimsbu 2021

Årets treff ble avholdt på Grimsbu Camping. Østerdalen harehund klubb var teknisk arrangør for utstillingen. Det var ca 26 påmeldte hamiltonstøvere. Hamiltonringen arrangerte sitt årsmøte fredag kl 1900, på grunn av at Schweizerringen hadde også treff denne helgen.

Det var et meget godt oppmøte på årsmøte noe som er viktig for ringen. utrolig hyggelig at medlemmer setter av denne helgen. Årsmøte ble ryddig gjennomført med Knut Christiansen som dirigent.

AR informerte om hvordan en ønsker videre avlsarbeid og at fungerende leder av AR også er engasjert i en arbeidsgruppe som skal se på indexbasert avl av harehunder som NHKF leder. Et meget spennende arbeid. Det ønskes også av valpekjøpere og Hamilton eiere tar sitt ansvar med å HD fotografere og starte på jaktprøve, AR ønsker dokumentert bredde i avlen.

Etter årsmøte ble der gjennomført en parade, med alle de hunder som var med på treffet, gammel som ung. Nestleder Trond Revhaug presenterte de som stilte opp, ikke nødvendig med noe skriftlig der. Stamtavler kom på rams. Artig med litt historie bak hver hund.

En ser igjen hvor flotte individer vi har, flott temperament og gemytt på alle sammen som ble vist frem.

Resten av kvelden ble det grilling og hyggelig prat til de tidlige morgen timer.

Lørdag starte det med utstilling, været var ikke med oss dessverre. men tross alt fikk vi Best in Show med Borghild og Fredrik Lund.

BIR ble da selvfølgelig Borghild, BIM ble Lådde til Knut Christiansen.

Det ble i år satt opp en oppdretterpris fra Kennel Troll-leiken, den går til den oppdretter som har flest jaktpremierte avkom i kalenderåret.

Første stikk gikk til Kennel Koloåsen innehaver Svein Arne Holte, med 9 jaktpremiert avkom 2020.

Åretshunder fikk også sin heder:

Årets revehund: NJ(rev)Ch Rb Aya Fredrik Carlsson

Årets Unghund: Koloåsen’s Rinja Svein Arne Holte

Årets hund: Saga eier Arne Martin Lie

Rasemester: Koloåsen’s Nira Rune bekken

R-rusken til Arfinn Haugan fikk sitt fat for sin internasjonale tittel. Rusken er nå Int jaktchampion. RR NUCH SE UCH NJCH FI JCH SE JCH NORD JCH imponerende.

Resultater fra utstilling: NKK

https://www.nkk.no/aktiviteter/resultater/#offset=0|sortOrder=fromDate%20DESC

%d bloggere liker dette: