Lederen har ordet

Hei og fortsatt god jul der ute.

Dette året har vært ett annerledes år på mange måter. Koronaen har
satt en stopper for mange aktiviteter, blant annet NM for støver. Vi er selvfølgelig skuffet over å ikke få stilt på ett DM, og muligens ett NM. Men når vi er inne i norgeshistoriens muligens største dugnad
for å stoppe pandemien, så er avgjørelsen helt riktig å avlyse disse mesterskapene.


Vi var heldige som fikk avholdt årsmøte og treff på Grimsbu. En stor takk til alle som møtte, og gjorde det til ett meget vellykket treff. Her fikk vi se at vi jobber riktig og målrettet fremover med tanke på avl og generelt måten å drifte ringen videre. Samarbeidet med AR er meget bra om dagen, og vi har mange gode Hamiltonstøvere på vei opp og frem. Vi har mange tisper som står på parrings lista, og mange utrolig spennende parringer. Vi trenger valper, og krysser fingrene for mange og jevne kull i 2021.


Vi har kontaktet Romerike HHK om neste årsmøte, og treffet blir lagt til Storsand camping. Vi håper selvsagt dette lar seg gjennomføre, men her er vi avhengig av att koronaen er på vei bort og vekk.


Så til vi høres og snakkes igjen. Ha en fortsatt fin jul med venner og familie to og firbeinte, og ett riktig godt nytt Hamilton år.


Roger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s