Rasemesterskap hamilton 2019/2020

For to år siden var rasemesterskapet lagt til en bestemt dag og i fjor ble det forsøkt en ordning med en tredagers periode. Hamiltonringen ønsker å få enda større deltagelse, og styret har derfor vedtatt at rasemesterskapet for sesongen 2019/2020 skal gå over hele sesongen fra og med denne dato og ut februar 2020.

Dette vil gi alle en utmerket mulighet til å stille når det er fine forhold i sitt område. Deltagere melder på som til en helt ordinær separat åpenprøve til en lokal harehundklubb, og gir beskjed til hamiltonringen minimum 3 dager før man skal stille på prøven. Det er kun en deltagelse per hund, det vil si første gang man melder i fra at man skal gå en ÅP-prøve som skal telle i rasemesterskapet.

Startkontingent på rasemesterskap er 200 kr, som betales på VIPPS til Hamiltonringen (velg KJØP OG BETAL og søk på HAMILTONRINGEN eller skriv nr 17222). Betaling merkes «Rasemesterskap» og navn på eier og hund. Deltagelse og startdato meldes inn via kontaktskjemaet på hjemmesiden, på sms/telefon til 95039865, eller på e-post til jon.martinsh@gmail.com.

Det kåres kun «rasemester», og ikke «rasemester unghund» for denne sesongen. Konkurransepoeng er tellende og yngre hunder går som tidligere foran eldre hunder ved poenglikhet.

Rasemester annonseres og hedres som vanlig på årsmøte, og får muligheten til å være en av tre hunder på det norske laget i landskampen mot Sverige høsten 2020.

Håper mange melder seg på og blir med og kjemper om tittelen! 🙂 Lykke til!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s