Am Tanja og Zako

2 tispe og 6 hanner født 14.1.2019. Leveringsklare ca 11. mars. Alle valper solgt.

Mor: AM Tanja NO38146/14 (N J(D)CH N UCH R-sacha NO50414/11 og N JCH RR N UCH Seppo 17983/06)

Far:  Zako 22453/08 (N S JCH Zenta 12305/02 og N JCH Capo 07084/01)

Klikk HER for stamtavle.

Ledige hannhunder:

Tanja er ei tispe med enorm stor jaktlyst. Hun kom i gang i 6-7 måneders alderen, og etter det har hun blitt brukt veldig mye. Første haren ble skutt da hun var ca 1 år. Det har blitt skutt mange rever og harer for henne!

Tanja jager både rev og hare! Hun er en selvstendig hund som kun er blitt brukt på frisøk. Hun har et bra mål og målbruk, født kløvrein og sauerein! Hun er ekstremt ærlig, nøye og jager i et bra tempo. Lange los repriser, hun er på nippet til å være jaktidiot. Noe jeg selv har stått for.. ( er man jaktidot selv så blir hund det også!) Tanja er en hund som er godt trent og som aldri gir seg! Veldig godt lynne, vandt med andre hunder og barn. Hun er en ekstremt snill hund! Hun bjeffer ALDRI hjemme, i bil, på folk eller noe.

På utstilling har hun bla Exc CK og BIM. På jaktprøve 1×2Åp.

Zako er en hund som kom veldig tidlig i gang. Den første haren ble faktisk skutt 21. september 2008 da han bare var drøyt 4 måneder gammel. Det var riktignok en liten los på kun noen titalls meter og en liten hare på størrelse med en polvott. Men det ble virkelig skutt hare for den.

6 måneder gammel jaget han rev for første gang, og etter det har det gått slag i slag. Zako har vært et talent helt siden starten og har en enorm jaktlyst. Han vil ikke bli med hjem med mindre losdyret blir skutt. Da må han i så fall hentes av strengen. Han jager i høyt tempo og er til tross for det utrolig spornøye. Han har blitt brukt på både hare og rev, men han har blitt brukt mest på rev. Han jager også gaupe.

Vi har ikke hatt særlig interesse av verken utstilling eller jaktprøver. Det betyr at han ikke har vært meldt opp til jaktprøve. Han ble stilt på Flisa-utstillingen 19/6 2010. Der fikk han 1. premie, BIR og 3. BIS.

Ring eller send en melding hvis du lurer på noe! 🙂

Ved interesse, ta kontakt med tispeeier Kjell Ola Stubsveen på tlf +47 94135756 eller hannhundeier Vetle Trøen tlf +47 99442042‬

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s