Rasekamp for hamilton 2018

Invitasjon til RASEKAMP 2018

Også i 2018/2019-sesongen blir det en rasekamp for å avgjøre hvem som kan smykke seg med den gjeve tittelen Rasemester. I tillegg sikrer vedkommende seg en plass på det norske laget til landskampen mot Sverige neste år (arrangeres i Sverige). En del blir likt som i fjor og noe blir nytt. Rasekampen arrangeres også i år som en vanlig åpen prøve, der hver og en melder seg på til valgfri harehundklubb. Hver enkelt må i samråd med harehundklubben selvfølgelig ordne med terreng og dommer selv.

Nytt av året er at rasekampen i år foregår over en tredagersperiode fra og med fredag 14.des til og med søndag 16.des.2018 med påmeldingsfrist tirsdag 11.12.2018. NB: du må oppgi hvilken av de tre mulige dagene du skal stille ved påmelding, maks 1 dag per hund.

Vinner blir kunngjort og premier blir utdelt på årsmøtetreffet på Storsand, Malvik i Trøndelag i slutten av mai 2019. Som bekreftelse på at din hund er påmeldt settes kr 100,- inn på konto 1822.28.99776. Merk innbetaling med hundens navn og reg.nr. I tillegg sendes påmelding med navn/reg.nr på hund og navn på eier med full adresse skriftlig til Roger Henriksen på mobil 419 20 776.

Håper at så mange som mulig melder seg på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s