Årsmøtetreff og 30-årsjubileum 2018

Årsmøtet for Hamiltonringen blir i år helga 4.-5. mai og vi samles på Vindfjelltunet Gjestegård på Steinsholt i området Skien/Svarstad/Lardal. Selve årsmøtet blir holdt fredag 4.mai ca kl 19:00, mens utstilling og jubileumsmiddag blir på lørdag.

Etter årsmøtet på fredag kveld blir det pizzabuffet, der du kan spise så mye du vil/klarer for kr 200,-. Det blir altså ingen grilling i år, og vi satser på innendørs bespisning på Vindfjelltunets Pizza kro i kjempefine oppvarmede lokaler med utsikt over et idyllisk vann.

Lørdag blir det utstilling på Vindfjelltunet. Dommer for dagen blir Bo Wallin fra Sverige. Etter utstillingen blir det middag ca kl. 19:00 ( jegerbuffet).

Avlsrådet vil informere om rasens fremgang, styrke og svakheter, prøveresultater osv. Det blir premieutdeling til Årets Hamilton og Årets Unghund, i tillegg til at resultatene fra rasekamp presenteres, kåring av rasemester, og en utmerkelse til alle nye jakt- og utstillingschampioner.

Rune Sliper vil vise oss en video om rasen vår, med innhold fra jakt og utstilling med egne og andres hunder. Karin Åström kommer som representant fra Svenske Hamiltonringen, og vil fortelle litt om arbeidet med rasen i Sverige og samarbeidet ringene/avlsrådene imellom.

I og med at vi har 30-årsjubileum håper vi at så mange som mulig møter opp på årsmøtetreffet, og at dere melder på hundene på utstillingen, slik at vi virkelig får vist fram rasen vår.

Vi sender også invitasjon til våre svenske venner om å delta på både utstilling og vårt årsmøte. Håper mange kommer med hundene sine også fra Sverige. Det ryktes om fine premier til BIR, BIM+++.

På Vindfjelltunet Gjestegård er det ikke hytter, men enkelt- og dobbeltrom både med og uten hund. Vi har reservert 20 rom. Bestilling av rom gjøres til Øystein Sørhaug på e-post: oystein.sorhaug@hotmail.no /mob: 908 69 179.

Reservering av rom må gjøres innen 25.april (bindende reservasjon). Vi oppfordrer alle til å sette av 4.-5. mai til en hyggelig helg med likesinnede på Vindfjelltunet Gjestegård.

Styret ønsker alle velkommen til en fin markering av vårt 30-årsjubileum. Det lønner seg å bestille rom i god tid og så raskt som mulig da det allerede er mange rom som er booket. Vel møtt!

OBS! Husk å ta med kone/samboer, de er også en viktig del av miljøet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s