Unghund selges – solgt

Hannhund født 30.1.17 (snart 11 mnd) selges.

Solgt.

Navn: E-Fido NO33218/17

Mor: N J(D)CH N UCH R-Fia NO50417/11(N J(D)CH N UCH RR Ludde NO49965/09 og N SE J(D)CH R-Roma 18978/08)

Far: N SE J(D)CH RR N SE UCH Rödstamons King SE21573/2014  (INT NORD UCH N SE (D)CH RR Jalle SE42057/2010 og RR FI NORD JCH SE UCH N J(D)CH Hagets Spara S52245/2009)

Klikk HER for stamtavle.

Da tidligere kjøper dessverre har gått bort, har vi kjøpt tilbake en av våre 9 flotte valper. Fido er født i Trøndelag, men oppvokst i Haldenområdet.

Vekt: 25 kg

Høyde: 57 cm

Han har riktige hamiltontegninger, viser god fysikk, er solid bygd og har god avstamming. Mor er norsk jaktchampion og utstillingschampion. Far er både norsk og svensk jaktchampion og utstillingschampion. Begge foreldre er HD-fri.

Vi vil beskrive Fido som en tillitsfull, aktiv og glad familiehund. Han viser ingen tegn til nervøsitet, har et godt lynne og tåler behandling. Han står i hundegård med to andre hunder, har god matlyst og er veldig tilpasningsdyktig.

Som harehund har han meget god jaktlyst og utholdenhet. Han er nå i siste innjagingsfase og viser særs gode ferdigheter sin unge alder tatt i betraktning. Han er selvstendig på fot/uttak, har et godt mål og oppfattes som sterk og rolig i hodet under jaget. Her får du et kjempegrunnlag for mange flotte jaktopplevelser og et talent med tanke på jaktprøver og utstillinger.

Fido selges utelukkende til seriøse og dedikerte harejegere. Han ble solgt med det for øyet og ble kjøpt tilbake av samme grunn. Vi kan dessverre ikke beholde ham da vi har to tisper i hus, men vil bruke tid på å finne riktige forhold for dette talentet.

Henvendelser kun pr.tlf til Eivind Christiansen +4799643018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s