Rasekamp 2017

Invitasjon til RASEKAMP 2017

Som tidligere beskrevet ang rasekamp 2017, så skal vi altså ha ett samarbeid med Tracker. Vi skal her kjøre en rasekamp som vi gjorde i 2016 som blir spredt utover vårt langstrakte land, men det som blir helt nytt for året er at vi skal ha ett samarbeid med Tracker. Dvs. alle som melder seg på rasekampen MÅ ha ett peilebånd fra Tracker på sin hund. Har du egen peil fra Tracker bruker du denne. Har du ikke Tracker, så får du tilsendt ett peilesett i posten med enkel bruksanvisning. Bruker du til vanlig vest på hunden din, så får du også her muligheten til å bruke vest fra Tracker. Du kan selvfølgelig bruke din vanlige peiler som du bruker til vanlig sammen med Tracker halsbåndet. Tracker gir ut en peiler i premie til årets rase mester. Vinner av kampen og premier blir utdelt og opplyst på årsmøte/ treff på Vindfjelltunet.

Rasekampen går som ei vanlig åpen prøve, og dere melder på der hvor dere ønsker å gå. Dere må da selvfølgelig ordne med terreng og dommer sjøl. F.eks. Er du medlem i Hedmark HHK, og plaget med ulv. Så har du mulighet til å melde på til andre harehund klubber som Østerdalen, Romerike osv.

Rasekampen går av stabelen lørdag 16.12.2017 med påmeldingsfrist søndag 01.12.2017.

Som bekreftelse på at deres hund er påmeldt setter dere inn kr 100,- på konto 1822.28.99776  og merker innbetaling med hundens navn og reg.nr. Samt navn på eier med full adresse, dette sendes skriftlig til Roger Henriksen Vassbygda 205, 1866 Båstad. Mail : sarek91@msn.com eller Mob 419 20 776.

Jeg gleder med til rasekampen!! Håper på å se mange av dere der!!!

Roger

logo trackerlogo VOMlogo hamiltonringen

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s